Min hårlängdJag kan tänka mig att ni kanske tycker "lol, alla pratar om hår nu efter Isabel startade".
Och på hjärtat, nä, jag har faktiskt gjort en vlogg för nån dag sedan men det krånglade med att få den krympat, för det va på 5 gb och tog 2411 minuter att upploada video, så jag beslöt att göra om på nytt..

Kommentarer
Postat av: sofhia

bra me videoblogg :)

Blir mer enklare att förklara,eller berätta något som är för långt för att skrivas typ...

2011-09-22 @ 14:23:52
Postat av: piggelin

Kul att se dig! Oj verkligen verkligen långt hår!.. förstår dig att du är sugen på klippa dig, det är jag med. Men vet inte än vilken salong man ska på:)..

Kram!

2011-09-22 @ 19:20:26
Postat av: idar

sötsöt du!!! kul att se dig "igen" :) ja kul att se dig med video blogg.. oj såå lånnggtt hår!!! du så duktigt att tålmod att spara! :) :) känner igen, ditt sätt att teckna, minns... kul.. :) :) kram!! :)

2011-09-22 @ 22:40:31
Postat av: Martina

Så långt hår du har!tycker det ser välskött ut :) Om du funderar på att klippa dig så prova o kolla om du kan "sälja" hår så tjänar du iallafall lite pengar :) tror det måste vara minst 30 cm.

Kul o se dig i live! Sköt om dig nu! kram!

2011-09-22 @ 23:46:16
URL: http://wifemarran.blogg.se/
Postat av: Sofia, Devins och Daisys mamma

Du ska INTE ändra nåt på din vlogg, det spelar inget roll om du råkade teckna på danska eller nyser i videoklippet. Det är bara du, det gillar jag hos dig. :) Som Marran sa, det går att sälja hår. Min vän Kim har gjort det eftersom hon har inte ens färgat håret och jättelångt och tjockt. Hon fick riktigt bra betalt. Du kan leta runt om du vill ha riktigt bra betalt :) Kram!

2011-09-23 @ 11:32:56
URL: http://mujerguapa.wordpress.com
Postat av: mormor

neeeeeeeeeeeej klipp inte av dig håret

2011-09-23 @ 12:14:43
Postat av: mallan

har py sockbun, jag har bara axellångt men ändå fungerar det.

har också jättetjockt hår, jag brukar klippa mig själv med en specialsax, toppning. jag bara klipper lite överallt i mitt hår, det blir jättemycket till en hög med hår. sen syns det inte så mycket skillnad men det är bara lättare att borsta mig själv.

använder aldrig inpackning-skiten, utan bara klippa mig varje månad.

med själv tjockt hår förstår jag dig med långt hår, jättefyfan med ha det långt o tjockt. tovor direkt. för varmt också. i mitt fall kliar jag mer i huvudet, får finnar också för att det blir så fuktigt och tätt. och dyrt i längden att gå till frisören. Min sax är min bästa vän så nu är mitt huvud fint och finne-fri.

roligt att se dig i videon! mycket arbete med att skapa video, därför har jag ALDRIG laddat upp en i in blogg:)2011-09-23 @ 13:17:59
URL: http://fabriksflugan.blogg.se/
Postat av: Gustavsson

Du ska vara som du är =) inte behöva ha kort o noga blogg, va som du är,

jösses va långt hår du har nu. du passar fin i den men tror du passar i kortare oxå.

2011-09-23 @ 13:45:26
Postat av: sofie

Ler, det var så härligt se ett personligt vlogg inlägg på dig, speciellt när du nyser och så :)

Du har verkligen fått jättelångt hår, typ sist vi sågs var ju i tullängskolan då hade du kort hår.. minns inte exakt men kort var det iallafall ;) tror det var lite tuppkam till och med!?!

-Själv håller jag också på spara långt, har kommit bra bit på vägen men inte lika långt som ditt :)

du kan ju alltid behålla längden men klippa i etapper så du får lite liv i håret om du vill som alternativ till lite annorlunda hår, ta färga slingor istället för hela håret, eller som marran skrev, klipp av och tjäna pengar på det, med tanke på din längd av håret hamnar det ju typ till nyckelbenet/bröstet typ så det är inte farligt kort heller... :) sen växer ju hår ut igen ;)

2011-09-23 @ 17:26:38
URL: http://pipomusik.bloggplatsen.se
Postat av: E

Ja håller med Gustavsson.. Du ska vara dig själv.. Det gillar jag bättre att man är sig själv...Inte ändra bara för andra vill det...Det är din blogg...Kram

2011-09-24 @ 12:06:25
Postat av: Jinna

Inte illa med uppmärksamhet här. Du är lik dig med att vara 110% dig själv. ;) Som andra, säger jag shit, långt hår. Jag har inte klippt mig i flera år nu, klipper nu för tiden alltid på egen hand. Oftast kör jag med uppklippning, typ. Det lyftar ju då, med tanke hur tunnt hår jag har. :p Hur som helst, jag tycker att du ska köra med uppklippning, färgar kanske lite ljusbrunt eller så? Vinrött passar dig med. Vetefan, du har alltid sett bra ut, oavsett vilken frissa du haft. Tappar räkningen hur många sorts frissor du har. :S

2011-09-24 @ 18:48:34
URL: http://www.jinna.se
Postat av: Fia

Hinner tyvärr inte kolla din videoblogg, får göra det i kväll. ja, jag har bestämt mig nu, det blir samma blogg och jag lägger bara till efter / och ni får kolla därinne ibland. Ger nog ut adressen ikväll eller någon dag i veckan. :)

2011-09-26 @ 15:45:22
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: pubes

sv: haha tror inte det! ;)oj vad jag inte förstår nått av den där filmen! måste lära mig teckenspråk!

2011-09-27 @ 07:16:33
URL: http://pubes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback